Актьорът даде пространно интервю в „Комбина” за участието си в шоуто за преобразявания

„Винаги има сценична треска. Тези, които се занимават с театър, винаги я усещат, но когато излезеш на сцената тя продължава 10 -15 минути, докато представлението е 2 – 3 часа, а ти си репетирал за него месец или два. В „Като две капки вода” времето за подготовка е много по-малко, продължителността на изпълнението е много по-кратка.  Първият път не знаех къде се намирам. Емоцията на сцената на шоуто те засмуква, преди да се усетиш и е „уау”. Това сподели Калин Врачански в специално интервю с Краси Боев за „Комбина”. Екипът на предаването се срещна с актьора по време на неговата подготовка зад кулисите  на шоуто за преобразявания.

В момента Калин Врачански е на върха на класацията в шоуто за имитации към момента, след като помля конкуренцията с изпълнението си „Ако имах чук” от 1968 г. в изпълнение на младия Емил Димитров.

„Не целя победа на всяка цена. Не харесвам да се драпа със зъби и нокти, за да се постигне победа. Моят принцип не е всичко на всяка цена”, сподели актьорът и смята, че самоиронията винаги трябва да присъства в живота.

Какво още сподели Калин Врачански пред Краси Боев, гледайте във видеото на „Комбина”.

Не пропускайте превъплъщението на Калин Врачански като Елвис Пресли в „Като две капки вода” този понеделник от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.