Заклетият рок фен заяви, че ще покани поп фолк певицата на вечеря в близко бъдеще

„Не мога да повярвам, беше страхотна! Трябва повече да се занимаваш с този стил музика!“, изненадано заяви Фънки, който беше категорично спечелен от Преслава в третия лайв на „Като две капки вода“. След поредица от противоречиви коментари, заклетият рок и метъл фен поздрави поп фолк певицата за успешното превъплъщение в образа на Тина Търнър и дори шеговито добави, че може да я покани на вечеря в близко бъдеще.

Поли Генова направи първия си женски образ на сцената именно с Йорданка Христова. „Абсолютно мое копие. Прекрасна е!“, беше коментарът на естрадната прима, която гостуваше на шоуто. Джипси кралят и „двойникът“ на Любо Киров – Геро, се превъплъти във Ваня Костова, събирайки импровизирана фамилия Тоника и множество деца на сцената на шоуто.

„Изпя песента два пъти по чисто от самия Usher“, беше оценката на Хилда за изпълнението на Прея, която въпреки сериозното боледуване успя да направи оригинално изпълнение и танц на R&B певеца.

Джулия Бочева запали сцената със стъпките на Бруно Марс и предизвика на свой ред промяна в критичния поглед на Фънки. Заобиколен от полицейски патрулки и букети с цветя Орлин Павлов се потопи изцяло в емоционалния образ на Веселин Маринов, докато Калин Врачански опита туиста и тембъра на Елвис Пресли. Сред големите изненади на вечерта беше появата на Жоро Низамов и Светльо в ролите на Софи Маринова и Слави Трифонов, които им донесоха и първите високи оценки в шоуто.

Не пропускайте следващия лайв на „Като две капки вода” в понеделник от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.