Калин Врачански става Доктор Хаус, а Геро се мултиплицира в Spice Girls в шоуто за звездни преобразявания тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Една от най-сексапилните участнички в четвърти сезон на „Като две капки вода” – Преслава, трябва да изучи загадъчния поглед и флирта с камерата, който примата на българската музика Лили Иванова умее по-добре от всеки друг. Въпреки че изпълнителката има сериозна кариера и успехи зад гърба си, този образ ще бъде истинско изпитание в шоуто за звездни преобразявания тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Герасим Георгиев - Геро ще се мултиплицира в най-известната момичешка банда в света Spice Girls. Геро не само ще трябва да запее на пет гласа, но и да пресъздаде пет различни женски образа, сред които блондинка и мулатка. Четвъртият лайв ще въвлече за първи път известния комик в сложна хореография – задължителен елемент от представянията на групата.

Калин Врачански, който доказа, че се справя успешно не само с актьорската игра, но и с пеенето, ще се преобрази в друг актьор музикант. Хю Лори, известен у нас с култовия сериал „Доктор Хаус”, ще бъде новата задача на Врачански. Бутонът изненада Калин с едно от парчетата на англичанина, предизвиквайки бурен ентусиазъм, но и отваряйки му много работа по специфичния дрезгав глас.

Кои ще бъдат най-сполучливите преобразявания този път? И кой ще оглави класацията на най-обичаното шоу за звездни трансформации? Не пропускайте „Като две капки вода” тази вечер  от 20.00 ч. по Нова.

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на „Като две капки вода”.