Певицата даде пространно интервю на Мариян Станков – Мон Дьо за „Събуди се”

„Винаги съм обичала да влизам в роли. Приятелите ми много добре го знаят, защото когато се събираме, понякога ми щраква и аз имам много перуки и гримове вкъщи, отивам в другата стая и се дегизирам набързо, след което им правя шоу. Те се забавляват супер много и аз също. Затова „Като две капки вода” е точният формат за мен. Предният сезон си пожелах да ми се случи да участвам в него”. Това разкри Прея в интервю с Мариян Станков – Мон Дьо за „Събуди се”.  

„Не бих казала, че в „Като две капки вода” е лесно. Радвам се, че не е лесно, защото това го прави по-интересно. Забавно е от състезателна гледна точка, че имаме толкова малко време. В последните два образа исках да вложа малко повече време, защото знаех, че мога да ги направя по-добри”, разказа певицата.

Какво още разказа Прея за участието си в шоуто за преобразявания и живота си извън сцената, гледайте във видеото от „Събуди се”.

Не пропускайте превъплъщението на Прея в Major Lazer в „Като две капки вода” този понеделник от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.