Екипът на „На кафе” надникна зад кулисите, за да покаже как се подготвят звездите за шоуто в понеделник от 20.00 ч. по Нова

Екипът на „На кафе” надникна зад кулисите на „Като две капки вода”, за да покаже как се подготвят звездите за новите превъплъщения в шоуто тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Преслава ще се преобрази като Лейди Гага, а Поли Генова ще бъде Ед Шийрън. Герасим Георгиев - Геро учи усилено италиански за образа на Ерос Рамацоти, а най-критичният член на журито Фънки ще има възможност да оцени себе си, след като се срещне със своя двойник на сцената на шоуто. Зад копието на рокаджията ще бъде скрит Жоро Низамов, който ще изпълнява песента заедно със Светльо.

Калин Врачански ще се преобрази като Миро от „Каризма”, а Джулия Бочева ще влезе в ролята на Джо Лин Търнър. Прея ще бъде Тони Бракстън, а предизвикателството за Орлин Павлов е изпълнение на Силвия Кацарова. 

Във видеото от „На кафе” вижте как се подготвят участниците за новите преобразявания в шоуто. Не пропускайте „Като две капки вода” в понеделник от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.