Фънки донесе победа на дуета в шоуто

Луиза Григорова беше специален акцент в появата на Калин Врачански като бившия член на Каризма -  Миро, в седмия лайв на „Като две капки вода”. В духа на оригиналното видео към „Август е септември“ Луиза акомпанираше на своя колега, който преодоля изпитанието на песента, успявайки да въздейства на залата с актьорска игра. 

Преслава отново предизвика ожесточен спор между Хилда и Фънки с образа на Лейди Гага. Докато джаз примата откри вокално майсторство в нелеката задача, то рокаджията категорично разграничи енергията на Преслава от взривяващото присъствие на Гага. Жоро Низамов и Светльо създадоха пънкарски бунт на сцената с парчето „Хаха“ на Фънки и Милена Славова. Съдията и певицата, която беше в залата, бяха категорично спечелени от дуета, който обра овациите с детайли от сценичното поведение на оригиналните изпълнители.

„Изпя я по-добре от Тони Бракстън, защото я направи със свой стил!“, сподели Фънки с Прея, признавайки, че не е фен на оригиналното парче, но харесва нейната интерпретацията. Орлин Павлов, който откри прилика между своята усмивка и тази на Силвия Кацарова, увлече жури и участници с майсторско изпълнение и типичния за позитивната певица чар.  Поли Генова успя да предаде задушевната атмосфера на Ед Шийрън, а Джулия Бочева донесе рок настроение с едно от култовите парчета на Джо Лин Търнър. Въпреки че Ерос Рамацоти се оказа трудна задача за Геро, талантливият комик наблегна на жестовете и италианското настроение, което предизвика симпатиите на публиката. 

Не пропускайте „Като две капки вода” и следващия понеделник от 20.00 ч. по Нова. Може да видите финалното изпълнение на победителите за вечерта, записано специално за феновете на шоуто тук>

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.