Певицата представи новата си песен пред Мариян Станков – Мон Дьо в „Събуди се”

„Сигурна съм, че „Като две капки вода” щеше да е любимото шоу на баща ми. Щеше много да се забавлява”, сподели Хилда Казасян пред светския журналист Мариян Станков – Мон Дьо в „Събуди се”.

„Много обичам Фънки. Няма начин да не го обичаш, защото той е много добър и с една дълбока душа. Той е много сладък човек, който просто говори по този начин. Хубаво е, че мисли нещата, които говори и това, че аз не споделям нещата, които той мисли, не ме кара да го обичам по-малко”, разказа Хилда за отношенията ѝ с другите членове на журито в шоуто за звездни преобразявания.

„Разплаках се, когато Геро се въплъти в Тодор Колев. Когато видях това да се случва пред мен това, което направи той нас цената, ме върна към спомена за всички тези хора – Тодор Колев, Коко Азарян, Велко Кънев…”, разкри Хилда Казасян

Певицата представи и първата си авторска песен, чиято музика и текст са нейно дело. „Много се вълнувам. Песента „Ако си тук” я написах в Банско в 9 часа сутринта – време, в което обикновено не мога да мисля. Направих се едно кафе, гледах планините пред мен и изведнъж тя се изля – и текста, и музиката, всичко”, разказа Хилда Казасян. Джаз певицата ще направи турне през месец май. А новата й песен „Ако си тук” е изцяло нейно дело – тя я е написала и композирала.

Какво още разказа Хилда Казасян за музиката, работата си и живота ѝ, гледайте във видеото от „Събуди се”.

Не пропускайте „Като две капки вода” в понеделник от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.