Екипът на „На кафе” надникна зад кулисите, за да покаже как се подготвят звездите за шоуто тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Екипът на „На кафе” отведе зрителите зад кулисите на „Като две капки вода”, за да покаже как се подготвят звездите за новите превъплъщения в шоуто тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Предизвикателството за Орлин Павлов е да се превъплъти едновременно в поп звездата Мария Илиева и R&B идола Криско. Прея ще бъде Кичка Бодурова, а Преслава ще се преобрази като Васил Найденов. Поли Генова ще представи парчето Lady Marmalade от Мулен Руж. Калин Врачански ще се превърне в световноизвестния Уил Смит, а Жоро Низамов и Светльо ще се преобразят като Ал Бано и Ромина. Герасим Георгиев-Геро ще бъде Висоцки, докато новото предизвикателство за Джулия Бочева е песента „Повей ветре”. 

Във видеото от „На кафе” вижте как се подготвят участниците за новите преобразявания в шоуто. Не пропускайте „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.