Мария Илиева обяви преобразения Орлин Павлов за по-красив от самата нея

Огромно хоро се изви в залата на „Като две капки вода“ по време на изпълнението на Прея, която се превърна в Кичка Бодурова. Журито единодушно заяви, че поп певицата е успяла да улови и най-малките детайлите от концертите на естрадната изпълнителка. Орлин Павлов обра овациите, преобразявайки се в Криско, а след това и в Мария Илиева. Певецът беше бурно аплодиран от самата поп дива, която присъстваше в публиката специално за изпълнението на своя колега. „Беше по-красив от мен!“, пошегува се Мария Илиева, която получи покана от Магърдич Халваджиян за гостуване в шоуто и възможността да опита изкуството на преобразяването.

Сред впечатляващите изпълнения беше преобразяването на Калин Врачански в Уил Смит, който доказа, че може да рапира и едновременно с това да демонстрира дори движения от брейка.

Геро показа гимнастически умения с образа на Висоцки, който припомни на публиката една от емблематичните песни на руската легенда. „В началото се притеснявах дали ще успеете да се почувствате като дует. Тази вечер направихте най-доброто си изпълнение от началото на това шоу!“. С тези думи Магърдич Халваджиян, който се завърна за една вечер в съдийското трио, похвали въплъщаването на дуета на Георги Низамов и Светльо Христов в Ал Бано и Ромина.

Преслава пресъздаде легендарния Васил Найденов, а Джулия Бочева донесе носталгията по незабравимата музика на Паша Христова. Най-сексапилният финал в историята на „Като две капки вода“ беше поставен с изпълнението на Поли Генова и Lady Marmalade от „Мулен Руж“. Чаровната блондинка успя да се справи с гласовете на четирите певици, доближавайки се максимално до характерното звучене на Пинк, Кристина Агилера, Лил Ким и Мия.

Водещите на шоуто Зуека и Рачков получиха предизвикателството да изберат между образите на дуетите – Дони и Нети, Елица и Стунджи или Никол Кидман и Роби Уилямс, в които да се преобразят в следващия лайв.

Не пропускайте „Като две капки вода” на 9 май, понеделник, от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.