Отговора на този въпрос откри зад кулисите на шоуто Елена Гръбчева специално за „Събуди се”

Зрителите го познават като момчето, което носи резултатите от зрителския вот на водещите в „Като две капки вода”. Той често е обект на шеги от страна на Зуека и Рачков, но това не е единственото му задължение в шоуто за преобразявания.

Пепо Каспър Кирилов е стейдж мениджър на „Като две капки вода” и понякога му се налага да мести 3-тонови декори, да води балета за ръчичка и кима още куп други отговорности.  Понякога му се налага да стои по 24 часа на снимачната площадка. Определят го като „момчето за всичко” в шоуто или като „човекът за кризисни ситуации”. Етиен Леви отбелязва, че едно такова предаване не може без човек като Пепо, а Милица Главнишка разкрива, че освен това той има и страхотен талант имитации.

Какво разкри Елена Гръбчева за работата на Пепо и наистина ли е толкова добър в имитациите гледайте във видеото от „Събуди се”.

Не пропускайте следващия лайв на „Като две капки вода” на 9 май, понеделник, от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.