Певицата разказа участието си в журито на шоуто за преобразявания и предстоящото си турне в „Комбина”

„Това, което ми харесва на този сезон на „Като две капки вода” е, че няма такива изявени фаворити от първия път, които да продължават да доминират до последния. Всички участници се развиват и на всеки един лай някой изскача със страхотно изпълнение. Това е много интересно за нас в журито. Наистина ме изненадват”, сподели Хилда Казасян за участието си в журито на шоуто за звездни преобразявания при гостуването си в „Комбина”.

„Джулия в началото не я усетих, но все повече започвам да харесвам нейните превъплъщесния. Според мен тя има скрит в нея сериозен талант. Откривам някакви хора с времето, което е много вълнуващо и много ми засилва интереса по време на лайв”, сподели певицата.

„Дъщеря ми гледа „Като две капки вода” с интерес и даже има леки критики към мен. Тя е зодия Овен и има изявена позиция за всичко. Когато не е съгласна с някое мое мнение спрямо някой от участниците или нещо, което съм казала, веднага реагира”, разкри Хилда. Какво още разказа Хилда Казасян за „Като две капки вода”, новата си песен и предстоящото ѝ турне, гледайте във видеото от „Комбина”.

Не пропускайте следващия лайв на „Като две капки вода” на 9 май, понеделник, от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.