Доц. Захариев също е изправен пред сериозна дилема в сериала „Откраднат живот” – във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Отношенията между д-р Захариева и д-р Василев стават все по-сложни в сериала „Откраднат живот” по Нова. След като най-после взеха решение да кажат на целия свят за любовта си, бившият любим на Биляна – Калин, подходи радикално и заплаши Василев, че ако не остави Биляна, тя ще се сбогува с професията си завинаги. В епизодите във вторник, сряда и четвъртък д-р Захариева отчаяно иска да си върне вниманието на своя любим, но без особен успех. В същото време д-р Генадиев ще се окаже единственият ѝ приятел и без да подозира, че той е виновникът за нещастието ѝ, Биляна отново ще му се довери безрезервно.

Заради драматичната раздяла с Александър, Биляна ще се отдаде на работата, където ще се сблъска с големи предизвикателства при извършването на сложни, високорискови операции.

Доц. Захариев също ще бъде изправен пред дилеми в личен план. Виолета приема все по-сериозно отношенията на съпруга си с неговата специализантка. Деспотичната дама ще разбере шокираща истина за Петър и Галя, а това ще я накара да прибегне до драстични мерки, за да задържи Захариев.

Ще успее ли Калин да си върне Биляна въпреки нечестните методи, които използва, или тя ще убеди Александър да останат заедно въпреки всичко? Какво ще направи Наталия, за да си върне Василев? Ще успее ли Виолета да раздели Петър и Галя?

Не пропускайте епизодите на „Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова.

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.