Фънки обявява рок изпълнението на Преслава за най-доброто й представяне в шоуто

Водещите на шоуто за преобразявания „Като две капки вода“  предизвикаха истински фурор, влизайки в образите на Елица и Стунджи. Емблематичният тандем на Зуека и Рачков реши да избере именно парчето „Вода“ за традиционното си  преобразяване за сезона. Взривяващото изпълнение с ударни инструменти и народни мотиви се оказа едва началото за изпълнената с вълнуващи превъплъщения вечер. 

„С нищо не отстъпваш на Рики Мартин!“, поздрави Хилда Орлин Павлов, който донесе латино жар на сцената с темпераментно изпълнение на La Vida Loca. Преслава получи най-голямото признание от Фънки, който обяви образа й на Аксел Роуз за най-доброто й преобразявне до момента в шоуто. Поп фолк изпълнителката изправи публиката на крака с неподозиран рок ентусиазъм. 

Въпреки че Поли Генова нямаше възможност да присъства на живо в шоуто, тя предизвика усмивки в залата с изпълнението на парче на Прея. Нейната колежка, която се преобрази като Антонио Бандерас получи критика за липсата на достатъчно енергия в безкомпромисния и огнен испански актьор. Журито отбеляза и вокални неточности в изпълнението на Джулия Бочева, която показа темперамент в ролята на Роби Уилямс, но не успя да доближи специфичния тембър на звездата.

„Трио Дони“ беше създадено след появата на Жоро Низамов и Светльо, които представиха „Дони от ранния период и късния период“ с култовото за 90-те парче „Кукла“. Калин Врачански показа отново умела актьорска игра с образа на Рей Чарлз, а Геро се впусна в хореография и тийнейджърски купон с един от хитовете на Дивна.      

Не пропускайте „Като две капки вода”  и следващия понеделник от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.