Не пропускайте „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Опасната тайна от миналото, която проф. Генадиев крие, е на път да излезе наяве в сериала „Откраднат живот” по Нова. В епизода тази вечер директорът на болница „Св. Кирил” ще влезе в остра конфронтация д-р Кръстева заради алкохолната ѝ зависимост. Проф. Генадиев е твърдо решен да помогне на лекарката да се пребори с нейния порок, още повече че той стана причина за неприятности за администрацията в болницата след оплакване от пациенти.

Решението на проблема на д-р Кръстева с алкохола, което Генадиев предлага, обаче е изключително опасно и може да има рискови последици за нейното здраве и доведе до смърт. Лекарката отхвърля предложението и намеква на директора на болницата, че ако не я остави на мира, може да разкрие на жена му Евгения за смяната на бебето ѝ, която той е направил в миналото. Проф. Генадиев смята, че д-р Кръстева блъфира и заявява, че никой няма да ѝ повярва. Това ескалира напрежението между двамата и Кръстева решава да си уреди среща с Евгения.  Дали дълго пазената тайна ще излезе наяве?

Не пропускайте „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com