В „Събуди се” двамата актьори разказаха подробности за снимките на сериала

„С интерес очаквам всеки следващ епизод на „Откраднат живот”. Най-голямото предизвикателство е, че не знаем какво ще стане с  героите и това силно ме вълнува”, обясни Янина Кашева, която изпълнява ролята на д-р Кръстева в поредицата. Актрисата и колегата й Васил Банов гостуваха в „Събуди се”, за да разкажат подробности за снимките. 

„Възхищавам се на сценаристите на сериала, това е обемен и много сложен труд. Възхищавам се и на колегите като Янина, защото става дума за голямо напрежение. Но това темпо създава един страхотен екип”, разказа на свой ред Васил Банов. 

Янина Кашева призна, че не е приела лесно ролята на д-р Кръстева. „Имах опасения за ролята заради тази зависимост. Всички колеги знаят, че най-трудно и най-сложно е да играеш пиян или луд. Другото ми притеснение беше, че нищо не беше ясно. Нямаше перспектива какво се случва с героите и какъв е сюжетът”, призна тя.
 
„Харесвам образа си”, обясни Васил Банов, който в сериала играе ролята на проф. Камбуров. „За мен лекарската професия е титанична, свещена”, разказа още той. 
 
Вижте повече във видеото от „Събуди се” и не пропускайте „Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова. 

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.