Екипът на „На кафе” надникна зад кулисите, за да покаже как се подготвят звездите за шоуто тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Екипът на „На кафе” отведе зрителите зад кулисите на „Като две капки вода”, за да покаже как се подготвят звездите за новите превъплъщения в шоуто тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

След впечатляващото представяне на България пред света по време на „Евровизия 2016”, Поли Генова ще се завърне на сцената на шоуто, за да изпълни „Оставаме” на Марги Хранова. Предизвикателството за Калин Врачански е емблемата на балканската музика Горан Брегович и песента „Калашников”. Преслава ще се превърне в нежния глас на LZ – Силвия Кацарова. 

Дуетът Жоро Низамов и Светльо ще бъдат Браян Джонсън и Дон Скот. Прея ще се преобрази в Никол Шерцингер, а Геро ще се впусне в окриляващата госпел музика за образа на комедийната актриса Упи Голбърг. Новото предизвикателство за Джулия Бочева е песента „Облаче ле бяло” в изпълнение на Силви Вартан, а Орлин Павлов ще бъде Майкъл Бубле. 

Във видеото от „На кафе” вижте как се подготвят участниците за новите преобразявания в шоуто. Не пропускайте „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.