Доцент Захариев изпада в невъзможна ситуация в епизодите на сериала във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Отношенията между Калин, Биляна и Александър ще стават все по-сложни в сериала „Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова. Докато Калин прави всичко възможно, за да си върне любовта на Биляна, тя не спира да търси вниманието на д-р Василев, а той упорито отказва да й даде логично обяснениe за внезапното си решение. През следващите епизоди обаче, Биляна ще получи ясен знак, че Александър не се е отказал от нея. 

Доцент Захариев ще се окаже в невъзможна ситуация, без възможност за правилно решение в нея – с бременна съпруга и любовница. Виолета ще заблуждава успешно съпруга си, докато Галя ще се чувства пренебрегната и отчаяна. Тази ситуация отново ще накара специализантката на Захариев да помисли за радикално решение.

Професор Генадиев също ще бъде изправен пред своите демони от миналото, но този път ще реши веднъж завинаги да приключи със заплахите на д-р Кръстева и ще я изправи пред своята съпруга с молба да ѝ разкаже всичко. Дали обаче Кръстева ще събере смелост да изкаже на глас дълбоко пазената тайна? Ще съумее ли Александър да излезе от безизходицата, в която го постави Калин? 

Не пропускайте епизодите на „Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова.

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.