Публиката отреди първо място за вечерта на талантливата изпълнителка

 

След пожънатия успех на конкурса „Евровизия”, Поли Генова развълнува и публиката на „Като две капки вода”, появявайки се с характерните глас и сценично присъствие на един от големите таланти на българската естрада - Маргарита Хранова. 

Още по темата


Младата певица просълзи публиката и дори самите водещи с песента „Оставаме“ - част от саундтрака на филмовия шедьовър „Оркестър без име“.


Беше великолепна! Гордея се с теб!“, сподели самата Марги Хранова, която беше специален гост на „Като две капки вода”, заедно с Георги Мамалев.


Публиката и журито на шоуто отреди на талантливата блондинка и първото място за вечерта.
Дуетът Жоро Низамов и Светльо се отправиха заедно с публиката директно по пътя на рока с „High Way To Hell” на AC/DC. Култовите вокалисти на групата, които бяха новата задача на дуета, донесоха бурни аплодисменти и предизвикаха голяма усмивка във верния рокаджия в журито – Фънки.


С бял костюм, разрошени коси и ненадминат темперамент, на сцената Калин Врачански се превърна в истински Горан Брегович под звуците на „Калашников“.


С госпел и много добро настроение Геро пренесе публиката в един от многото филми на Упи Голдбърг, а Джулия Бочева припомни на всички връзката с дома и родната земя, преобразена като Силви Вартан и нейното изпълнение на „Облаче ле бяло“.


Преслава вдигна публиката на крака в обувките на Силвия Кацарова и „Обещай ми любов“, което беше още един успех в рока и естрадната музика за певицата.


Гвоздеят на вечерта беше появата на Мария Илиева и Криско, които влязоха в кожите на дует „Карзима”, но с разменени места – хип хоп звездата избра Галя, а поп дивата - своя колега Миро.