Не пропускайте епизода на българския лекарски сериал тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Лекарите в болница „Свети Кирил” се изправят пред поредния труден и загадъчен медицински случай в премиерния български сериал „Откраднат живот”. В епизода тази вечер по Нова Александър приема пациент в изключително тежко състояние с неясна диагноза. Докато младият лекар се опитва да го стабилизира, възниква нов проблем – в болницата пристигат две жени, които се оказват съпругата и любовницата на болния. Докторите и сестрите са принудени да лавират в този сложен любовен триъгълник, който само още повече усложнява тяхната работа. В Александър се появяват подозрения, че пациентът е бил отровен, но за да докаже своята теория той се нуждае от професионалната помощ на Биляна и Калин.

Междувременно Биляна получава ясно доказателство, че Александър има чувства към нея. Анестезиоложката ще направи първата крачка в своя опит да го накара да се разкрие, но дали ще успее? Ще обединят ли Биляна, Калин и Александър своите усилия за разрешаването на случая или междуличностните им проблеми ще вземат връх? Наистина ли е отровен пациентът и кой е извършителя? Не пропускайте „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Гледайте епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com.