Певицата разказа за емоциите ѝ като жури в шоуто за преобразяване при гостуването в „На кафе”

„Тази година в „Като две капки вода” силите са много изравнени. Няма някой от участниците, който да изпъква повече от останалите. Имам няколко фаворити. Калин Врачански има страшно много талант. Той е изключително добър актьор и е толкова интелигентен и скромен. Геро успява да обърне всяка ситуация и от дефекта да направи ефект. Поли също няма празен образ”. Това сподели Хилда Казасян за впечатленията си в журито на шоуто за преобразявания при гостуването си „На кафе” по Нова.

В момента певицата е на турне, което преминава с голям успех. „Всички билети за концерта във Варна са разпродадени, затова решихме да направим още един концерт в града още същия ден. Радвам се, че успявам да напълня зали с джазова музика”. Финалът на турнето си Хилда ще постави в началото на юни в Зала „България”, а в момента тя подготвя и специален концерт през декември, посветен на баща ѝ – Вили Казасян.

Какво още разказа Хилда Казасян за „Като две капки вода” и за професионалните си проекти, гледайте във видеото от „На кафе”.

Не пропускайте „Като две капки вода” в понеделник от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com