Ще станат ли предизборните обещания реалност?

„Никога не сме се отмятали от идеите си и винаги сме се опитвали да дадем решение на проблемите в държавата. Другите партии преписват от нас тези проблеми и се оказва, че ние сме прави”, заяви в „Събуди се” съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов. 

По темата

По думите му на изборите Патриотичният фронт ще се бори за едно от първите две места.

„Няма нужда да ме питат кого ще подкрепим. След като ни преписват програмата, те ще дойдат да ни подкрепят”, категоричен бе Красимир Каракачанов.

Според него ситуацията на предстоящите избори ще бъде много патова. Той заяви, че няма да седнат на една маса с етническите партии.

Никога не съм възприемал ролята си в политиката като патерица било на лявото, било на дясното”, заяви съпредседателят на Патриотичния фронт.

„От президентските избори насам наблюдавам една конфронтация между ГЕРБ и БСП на една измислена вълна комунизъм-антикомунизъм. Опитите да се затвори сблъсъкът в тази плоскост е контрапродуктивен. БСП сега започват да отричат всичко, което е направено от предишното правителство. Грешки има и те трябва да бъдат посочвани, но да се отрича абсолютно всичко не е сериозно. Това правеше и ГЕРБ с предишното правителство”, на мнение е Каракачанов.

„Очаквам, че на хората най-накрая им е омръзнало да си играем на леви и десни, на русофили и русофоби, на комунисти и антикомунисти”, допълни той.