В деня на влюбените Кирил, Елена и продуцентът на сериала Димитър Гочев разказаха, че зрителите ще видят една завладяваща и забавна история за втория шанс

"Ние, нашите и вашите" ще стартира съвсем скоро по NOVA и снимачният процес вече тече с пълна сила. В ексклузивно интервю за "Здравей, България" за първи път режисьорът и продуцент Димитър Гочев повдигна завесата около комедийната драма, а голямата новина е, че Елена Петрова и Кирил Ефремов ще дадат живот на главните герои в него – Лили и Христо. 

"Моят герой Христо е обикновено момче, влюбено в ученическата си любов. Христо има трима сина, с много различни характери – някои от тях слушат, други не. Общо взето ние сме една много весела компания" – така Кирил обобщава своя герой Христо и допълва, че къща, пълна с много деца, винаги е била неговата голяма мечта.

По темата

"Ние сме едно много симпатично семейство. Моята героиня е отговорна, силна и романтична жена с много мечти" – разказва актрисата Елена Петрова за своята Лили и признава, че с нея колкото си приличат, толкова се и различават, но именно в това е предизвикателството на ролята.

"Възможността да си дадеш втори шанс в живота не се случва много често, а това е един сериал за възможностите, отговорностите и шанса да започнеш всичко отначало, когато ти се струва, че това е невъзможно. Сериалът засяга и смелостта да преоткриеш една стара любов и да се събереш да живееш с човек, всеки със своите деца. Всичко това е предпоставка за много симпатични, комични, драматични и най-вече истински истории". В заключение Елена добавя: "Първия път, когато човек пристъпва към брак, той търси съвършенство и романтика. Втория път, когато си дава шанс, търси истината, защото вече е осъзнал какво иска в живота, какво търси, от какво има нужда, какво е готов да даде и оценява това, което получава".

Продуцентът на сериала Димитър Гочев на свой ред признава, че е изключително щастлив от начина, по който протичат снимките до момента, а неговата най-приятна изненада са децата в проекта. "Нашата основна задача е да създадем красив продукт, който в същото време да бъде много романтичен, комичен и да вълнува зрителите".

"Ние, нашите и вашите" стартира през март по NOVA. 

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала