"Готов съм да се откажа от бизнеса си заради политика", заяви той

"Все по-често си задавам въпроса защо сме родени и каква е нашата съдба. В отговора на този въпрос виждам смисъла в това да вляза в тази гадна политика”, каза Веселин Марешки в „Събуди се” пред Мариян Станков-Мон Дьо. 

По темата

"Политиците са марионетки на кукловоди, които решават съдбите им. Аз не съм политик, а нормален български гражданин. Тръгнал от беден студент, през малък, среден до най-голям бизнес. Не съм скъсал корените си и никога няма да се превърна в сух политик, който да говори със заучени фрази”, каза Марешки.

"Виждам своята роля в един много кратък период от време. Смятам, че хората ми вярват. След манипулациите на президентските избори, че аз нямам никакъв шанс да ме подкрепят, това бе огромна мотивация. Рейтингите не ме вълнуват. По-скоро им обръщам внимание, че се опитват да манипулират хората по някакъв начин. Сега отново показват, че ние нямаме никакъв шанс. Ясно е, че вероятно ние ще бъдем първа политическа сила”, заяви бизнесменът.

"Новата политика е почтени хора. Едно от най-лошите неща, които са се случили в България, е, че през политиката възпитаха българина, че може да успява, само ако е мерзавец, крадец и лъжец”, на мнение е Марешки.

"Готов съм да се откажа от бизнеса си заради политика”, категоричен бе той.

Какво още каза Марешки - гледайте във видеото.