"Попадението и центърът на този сериал са децата", разказа Елена Петрова в "На кафе"

Новият български сериал "Ние, нашите и вашите" стартира с двоен епизод тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. Какъв по-добър момент от 8 март, за да видим как една съвременна жена ще се справи с предизвикателството да е идеална съпруга и майка на общо пет деца, само част от които са нейни собствени. 

Романтичната комедия събира две съвършено различни семейства в една забавна история за втория шанс. Двама влюбени на средна възраст, пет деца и тъща под един покрив са новосъздаденото семейство Иванови. 

Лили е първата любов на Христо, а Христо – нейната първата любов. Между първата целувка и сватбата им са минали повече от 20 години, през които двамата имат по един брак зад гърба си и общо пет деца – две дъщери за Лили и трима синове за Христо.

В главните роли зрителите ще видят Елена Петрова, Кирил Ефремов, Радина Боршош, Дария Хаджийска, Мартин Желанков, Мартин Цолов, Симеон Ангелов, Стефка Янорова и Даниел Ангелов. 

"Попадението и центърът на този сериал са децата, те са просто чудесни. Щастлива съм, че зрителите още днес ще могат да ги видят и да се убедят в това", разказа Елена Петрова (Лили) пред водещата на "На кафе" Гала.

"Снимаме доста интензивно и самите ние не знаем какво ще се случи нататък в историята, но стартираме с много ентусиазъм и двоен епизод довечера, когато хората ще ни приемат в домовете си", подчерта актрисата. 

Часове преди премиерата на първия епизод семейство Иванови се събра в пълен състав в студиото на "На кафе", за да разкаже за снимките на "Ние, нашите и вашите". Кирил Ефремов (Христо) не пропусна да подари цветя на всички дами в студиото по случай 8 март, създавайки настроение и усмивки. 

По темата

"Приятно изненадан съм от резултата. Всички се смяхме, докато гледахме първия епизод, което означава, че екипът се е справил добре. Това е една забавна история за втория шанс в живота. Сериал, който може спокойно да се гледа от цялото семейство", обясни главата на семейство Иванови.

Тази вечер зрителите ще видят и някои от роднините на екранното семейство. Сред тях е колоритната личност на брата Зорко (Краси Ранков), известен със своите крилца по тайна рецепта. "Героят ми е Зорко, защото е роден в Обзор. Никак не се спогаждаме с брат ми – за разлика от мен той обича да се жени и само харчи парите", разказа Краси Ранков пред "Здравей, България".

Актьорският каст и екипът на продукцията също са категорични, че главни герои в тази история са децата. "Ние, нашите и вашите" ще върне зрителите именно към смешните и неочаквани ситуации, присъщи на децата и техния свят. Сигурни сме, че всеки родител има истории, достойни за сценарий, защото порастването е най-голямото приключение – както за малките, така и за майките и татковците, които трябва да се справят с детските радости и неволи", коментират продуцентите.  

Запознайте се със семейство Иванови с двоен епизод на "Ние, нашите и вашите" тази вечер от 21.00 ч. в ефира на NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала. Всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.