Синовете на обичаните актьори ще акцентират върху нови житейски и социални теми в МБАЛ “Св. Кирил“

Димитър Рачков-младши и Цветан Алексиев ще влязат с ключови роли в предстоящите епизоди на “Откраднат живот: Възмездието“ по NOVA. Синът на популярния актьор и водещ Димитър Рачков ще направи не само първи крачки в актьорската си кариера с роля в най-успешния медицински сериал у нас, но и ще постави акцент на актуалната тема за децата в приемни семейства и тяхното осиновяване. Един от главните герои в историята ще се изправи именно пред голямата дилема за бъдещето на дете, което няма семейство, но едновременно с това системата го лишава от възможността да има нови родители.

Снимки на двамата актьори на снимачната площадка на сериала вижте ТУК

Актьорът Цветан Алексиев ще застане на свой ред на снимачната площадка до баща си – актьора Стоян Алексиев. Цветан ще влезе в образа на сериозен бизнесмен, който ще провокира нови събития в МБАЛ “Св. Кирил“. Героят му - Емил Богданов, ще постави началото на нова любовна афера с една от най-противоречивите дами в болницата, а тайните му намерения ще се окажат много по-мащабни от предполагаемото. 

В епизодите тази седмица от 20.00ч. по NOVA, д-р Захариев и д-р Мазов ще се постараят да изгладят отношенията с любимите жени, а разговорът между доц. Камбуров и д-р Кръстева ще ескалира в защити и обвинения към проф. Генадиев. Галя ще прекара вечер в компанията на Вяра и Борис, която ще намести парчета от пъзела, но и ще създаде нови емоции и размисли за отношенията й с Петър и Борис.

Кой ще се окаже най-близкият човек за малкия пациент? И какви са тайните планове на загадъчния бизнесмен? Ще разберете в предстоящите епизоди на “Откраднат живот: Възмездието“  от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.