Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

В неудобно положение ще се окаже Борис в хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" по NOVA. В премиерния епизод тази вечер младият д-р Тасев ще бъде принуден да отговоря на обвиненията и трудните въпроси на Вяра за техните отношения, след като двамата прекарват нощта заедно. Обяснения за връзката му с Вяра ще поиска и Галя, което още повече ще нажежи ситуацията около Борис.

Самата д-р Стилянова пък ще се опита да избегне въпросите на Петър, който става все по-подозрителен и директно ще я попита има ли друг мъж в живота ѝ. Въпреки че Галя отново ще му заяви, че не иска да има нищо общо с него,  д-р Захариев не е готов да се откаже. Нараненото му его ще го провокира да измисли отмъстителен план  - да я провали на предстоящия ѝ изпит.

Планове срещу своята съпруга продължава да крои и проф. Генадиев, който търси начин да накара Камбуров да не свидетелства срещу него на бракоразводното дело.

Ще успее ли Борис да излезе от конфузната ситуация? Ще провали ли д-р Захариев изпита на д-р Стилянова? И ще успее ли проф. Генадиев да спечели Камбуров на своя страна?

Не пропускайте епизод 19 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.   

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.