Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Д-р Добрева и д-р Тасев ще разбунят духовете сред лекарския екип на болница "Свети Кирил" в хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" по NOVA. В премиерния епизод тази вечер при прегледа на пациент д-р Добрева забелязва белези, които според нея са доказателство за извършено сексуално престъпление. Въпреки че д-р Романова не споделя нейните подозрения, Вяра е обсебена от случая и решава да предприеме собствено разследване. Дали обаче нейните действия няма да се отразят негативно на работата в болницата?

Вниманието на Борис също е обсебено, но от флирта му с д-р Стилянова и това става причина младият лекар да допусне професионална грешка. Неговата небрежност не остава незабелязана от Захариев, който решава да я използва, за да изгони д-р Тасев от болницата. Ще успее ли Борис да се измъкне от трудната ситуация?

Междувременно отношенията между Вяра и Борис отново хвърлят сянка върху връзката му с Галя и много скоро младият лекар ще се изправи пред сериозен избор…

Не пропускайте епизод 20 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.   

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.