Вниманието е насочено към места, където има проблеми с купуване на гласове

Полицията започна проверки за сигурността на секциите за гласуване. Вниманието е насочено към места, където има проблеми с купуване на гласове. 

По темата

Кметът на Община Горна Малина заедно с полицаи инспектира единственото помещение за гласуване в селото. Признава, чувал е за сигналите за купуване на гласове. Част от жителите на селото, които по обедно време намираме на площада, твърдят, че са в неведение за схеми за купуване на гласове.

Проверката на полицията завърши с протокол без нарушения.

В нощта срещу изборите по един полицай ще охранява избирателните секци, в които се намират както бюлетините за гласуване, така и самите урни.

От ЦИК обявиха, че за извънредния парламентарен вот са напечатани над 7,5 милиона бюлетини за България. Над 360 хиляди ще бъдат изпратени за сънародниците ни в чужбина. 

В деня на вота следете развитието на изборния ден във Facebook страницата на Новините на NOVA. Харесайте я и ще получавате ексклузивна информация за хода на вота. 

Ако станете свидетел на изборно нарушение, сигнализирайте ни! Не се колебайте да ни изпращате и снимки и видеоматериали ТУК.