Щe има правителство, но то ще е вчерашното, добави той

По темата

„Ще има правителство, но това ще е вчерашното правителство. Това, което получаваме в този парламент, е от вчера, но е още по-плесенясало”. Така Христо Иванов, лидер „Да, България”, коментира първите изборни резултати.

По думите му резултатът не е доверие за Бойко Борисов, а е недоверие за Корнелия Нинова. „Имаме загниващ модел, който произвежда все по-малко смисъл”, добави той.

Относно резултата за „Да, България” Иванов заяви: „Посланието на социолозите беше през цялото време да не си хвърлят хората гласа са за нас. Най-динамичния нов субект сме и сме годни да привличаме нови лица, които не са се разпознавали досега в политически формации”.

Ако партията попадне в парламента, „ще бъдем опозиция на настоящия мафиотски модел. Той търябва да бъде разрушен. Това е голямата цел, която ни е поставена от нашите избиратели”, поясни Христо Иванов.

В деня на вота следете изборните резултати с NOVA. Харесайте Facebook страницата на Новините на NOVA и следете реакциите на политическите лидери
 
Ако сте станали свидетел на изборно нарушение, сигнализирайте ни! Не се колебайте да ни изпращате и снимки и видеоматериали ТУК.