Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 20.00 ч.

Задкулисни игри в болница "Свети Кирил" изправят пред нови предизвикателства героите в хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието". В премиерния епизод тази вечер отношенията между Виолета и проф. Генадиев се обтягат заради професионални разногласия.

Ситуацията се влошава, когато в пресата се появяват публикации, свързващи болницата с кампанията на Виолета за безплатни гинекологични прегледи на социално слаби жени. Генадиев иска обяснение за статиите, но Виолета хвърля вината за тях върху Наталия, застрашавайки нейната кариера. Наталия започва собствено разследване, за да изчисти своето име и разкрива, че зад медийните материали стои външен източник. 

По темата

Междувременно конкуренцията между д-р Тасев и д-р Добрева се ожесточава още повече с приближаването на края на пробния им период.

Вяра и Борис са готови на всичко, за да спечелят лекарското място, но тяхното поведение е причина срещу двамата да бъде подадено оплакване. Авария в болницата ще ги постави пред ново изпитание, което те могат да преодолеят, само ако работят в екип, но дали ще успеят да преглътнат противоречията помежду си?

Не пропускайте епизод 23 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.   

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.