Ще бъде огромна грешка Бойко Борисов да стане премиер, смята той

„Този парламент обрича страната на поредната порция безвремие”, коментира в студиото на „Здравей, България” председателят на „Да, България” Христо Иванов.

По темата

„Знам, че Бойко Борисов ще стане премиер, но това ще бъде огромна грешка. Най-доброто, което може да направят, е един служебен експертен кабинет, който да управлява само докато бъде отразен в закона духът на предложенията от референдума. След това трябва да се мине на нови избори”, заяви Иванов и уточни: "Говоря за служебен кабинет в метафоричния смисъл, не в юридически".

„На избирателите беше даден избор между Корнелия Нинова и Бойко Борисов. Те не избраха Бойко Борисов, те се уплашиха от Корнелия Нинова”, коментира той.

„Бойко Борисов със своя несъмнен политически нюх, усещайки че губи почва под краката си, предизвика ранни избори, за да презареди парламента и своето мнозинство в него, докато все още се крепи на сцената. Неговата тактика успя с голямата решителна помощ на Корнелия Нинова, която с доста безумното си поведение успя да наплаши хората”, каза още Христо Иванов. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.