Не пропускайте епизодите на сериала от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA

В епизодите на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази седмица по NOVA ще бъде решена съдбата на д-р Вяра Добрева и д-р Борис Тасев за мястото им в отделението на болница "Свети Кирил". Решаващият момент за избор на нов специалист ще се превърне в истинска надпревара между лекарите в отделението, които ще се озоват в поредица от неочаквани медицински случаи с Вяра и Борис. Защитата на различните фаворити ще ескалира до интриги и директна конфронтация между дългогодишните професионалисти. 

Сестра Жекова ще продължи да търси пътека за осиновяването на Коко. Д-р Мазов ще изненада д-р Хинова, влизайки в неочакваната роля на спасител. Калин Генадиев ще се изправи пред най-важния отговор в живота си – резултатите от изследването за ХИВ вирус. 

Кой ще е новият избран специалист в болницата? Какви ще са резултатите на Калин? Не пропускайте "Откраднат живот: Възмездието" – от вторник до петък от 20.00 ч. по NOVA. 

По темата

Същевременно актрисата Йоана Буковска-Давидова разкри пред "Събуди се", че е непосилно трудно да изиграеш болен от рак човек. Буковска губи своята майка именно по този начин, което превръща сюжета на сериала в лична история. 

"Киното е моята стихия, а театърът – моя лаборатория. Виолета Захариева е еманация на това, което съм постигнала като актриса през последните 10 години и на развитието ми в театъра. Тя показа всички останали страни в емблематичните ми роли, които са били засенчвани до този момент от повърхностното определение "секссимвол", което се превърна във водеща категория. Мисля, че тя успя да премахне тази стигма", добави Йоана. Целия разговор гледайте във видеото тук

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.