Не пропускайте премиерния епизод тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Баба Марго отново ще разбуни духовете в дома на семейство Иванови в новия български сериал "Ние, нашите и вашите". В премиерния епизод тази вечер по NOVA възрастната дама решава да изпълни заканата да се самоубие. За щастие, плановете ѝ са предотвратени навреме, но Христо отново се оказва в неприятна ситуация, след като тъщата му се пренася в къщата му, за бъде под наблюдение и да не повтори опита си за самоубийство. Лили заминава на учителски обмен в Англия и оставя Христо сам с майка ѝ, но дали той ще успее да се разбере с опърничавата възрастна дама?

Освен с проблемите вкъщи, Христо ще трябва да се оправя и с неприятни изненади в семейния бизнес. Роската напуска работата си в ресторанта и спешно трябва бъде нает нов сервитьор. В тази ситуация Христо ще потърси помощ от семейството, но дали това няма да обърка още повече нещата?

Любовни драми пък ще изпълнят живота на тийнейджърите в семейство Иванови. Марто ще попадне в капана на ревността, докато Деси изпитва силни чувства към Кристиан.

Ще успее ли Христо да овладее ситуацията в дома си? Не пропускайте епизод 12 на сериала "Ние, нашите и вашите" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на сериала и във Facebook страницата на сериала. Всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.