Кой е победителят в училищния конкурс за таланти става ясно във Vbox7.com

Финалът на конкурса за таланти в училището на Мишо изправя главния герой пред труден морален избор и това ще се превърне в най-емоционалния епизод на “Не така, брат!: Целувки по ноти“ този сезон. Мишо е част от журито на конкурса и не знае за кого да даде гласа си, защото сърцето му казва едно, а разумът съвсем друго. Какво ще реши Мишо? Гледайте в новия епизод на уеб сериала.

На финала на конкурса Ива и Блага се оказват с еднакъв резултат и Мишо трябва да избере една от тях. Дилемата е толкова голяма, че Мишо се обръща за съвет и към своя брат Дидо. Малкият гений е изправен пред едно от най-трудните решения – да даде гласа си за момичето, в което е влюбен, или за най-добрата си приятелка. Мишо смята, че в конкурсите наградите не винаги се връчват безпристрастно – по този начин са гласували и неговите учители Велев и Дочева. За кого обаче са дали те гласа си? Не пропускайте да разберете в най-новия епизод на любимия тийн уеб сериал.

Вижте кой е победител в музикалния конкурс и как Мишо взема решение на кого да бъде връчена голямата награда в най-емоционалния епизод на “Не така, брат!: Целувки по ноти“.

Следете "Не така, брат!" всяка сряда от 16.00 ч. във  Vbox7.com. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.