Договор за секс и системен физически и психически тормоз

Тази седмица на “Ничия земя” говорим за хората и как техните пътища се пресичат. Често катастрофираме по пътя на живота. Някои от нас не успяват да оцелеят. Други обаче съумяват да продължат напред. Като Пламена.

По темата

Елена Чопакова ви запознава с една обикновена жена с необикновена история. В нея има договор за секс, системен физически и психически тормоз, безброй изнасилвания и унижения, случили се посред бял ден и пред десетки свидетели. Както винаги, злото има име и адрес. Ай пи адрес.

Ще чуете една история, която не е плод на нечия развинтена журналистическа фантазия. Имената в тази история са променени, любовта подменена, но истината е гола и сурова. Историята на жертвата и цялата гледна точка на насилника. Ще чуете детайли, на които е много вероятно да не повярвате. 

Лошите истории започват почти като добрите. С най-добри намерения. С надежда за промяна. Вместо това капанът щраква и се оказваш безпомощен. Внимавайте кого пускате в сърцето и живота си, уважаеми зрители! Един грешен клик може да промени целия ви живот. И никой не дава гаранция, че ще е за добро.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.