Главната героиня приема предизвикателството да се конкурира с влогърката София

Да враждуваш с популярна влогърка в училище, която се отличава с уникален стил и огромна фен група, се оказва нелека задача. Именно това ще разбере главната героиня Бела от хитовия уеб сериал "Следвай ме" в най-новия епизод на поредицата.

Въпреки че София е сериозна конкуренция, Бела приема предизвикателството и избира да се бори срещу нея, защото "в джунглата оцеляват само хищниците". А причината е номерът, който София скроява на Бела в часа по география – залепване за стола и последвалото унижение да те видят милиони потребители онлайн в тази ситуация. Няколко часа, прекарани в пазаруване, ще доведат до решението на проблема – визуална промяна. Втората стъпка – Бела създава видео, което ще се превърне в перфектното вайръл отмъщение. Новата външност на Бела и видеото, което създава като пародия на живота на София, бързо се разпространява в социалните мрежи и печели симпатиите на публиката.

Дали обаче това няма да разпали още повече спора между двете момичета? Вижте как Бела ще отвърне на удара в най-новия епизод на сериала във Vbox7.com. Следете уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.com.

Следете уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.comОще новини за новия уеб тийн сериал може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.