Менторите в надпреварата избраха своите участници в новия епизод първото онлайн денс риалити у нас

Двата отбора, които ще се състезават в първото онлайн денс риалити у нас – Dance Arena, вече са ясни. В най-новия епизод на поредицата ще видим как двете менторки - Марион Дърова от Derida Dance Center и Виктория Димитрова – Goldy от студио VS Dance, ще направят финалния подбор и ще представят своите участници. Дали ще има нови драматични сблъсъци между двете менторки, разберете във втория епизод на Dance Arena.

На кастинга за Dance Arena се явиха над 100 участници и до финала достигнаха само най-добрите след прецизен подбор от страна на двете менторки. След доста преговори двете успяха да изберат своите участници. Танцьорите ще се състезават по между си в рамките на четири седмици, като всяка седмица ще получават различна танцова задача. Предизвикателството пред всички отбори ще бъде разучването на нови стилове за особено кратко време. В същото време те ще трябва да заложат на оригиналност и стил, за да могат да победят противниковия отбор. Какво ще коства всичко това на танцьорите, ще разберем в следващите седмици.

Отборът на Марион Дърова се казва HYPE – и името не е избрано случайно. Идеята на Hype e да покаже енергията, с която отборът ще залее всички на сцената със своята поява. Марион избра петима танцьори, на които изобщо няма да им бъде лесно, защото техният ментор държи изключително много на дисциплината и ранното идване в залата, за да може тренировката да бъде пълноценна и да спечели преднина пред другия отбор. В отбора на Марион има танцьори с различен опит в стилове като хип-хоп, брейк, модерни танци и т.н.

The Gladiators e името на отбора на Виктория Димитрова – Goldy. “Гладиаторите“ избраха своето име, заради танцовата арена, на която ще провеждат своята битка и на която искат да спечелят големия трофей за "най-добро dance crew”. Повечето от танцьорите на Голди са специализирали в хип-хоп и фрийстал, но не се страхуват да експериментират и в нови стилове. Един от най-силните й участници е бил част от екипа на Dancing Stars във Виетнам две поредни години.

И двата отбора вече започнаха да се подготвят за първата си танцовата си битка. Каква задача ще им даде първият гост-ментор и какви ще са техните реакции, ще разберем в понеделник във Vbox7.com.

Феновете могат да се срещнат с част от танцьорите в Dance Arena на живо тази събота по време на летния фестивал "София диша". След 18:30 часа в пространството около площада "Св. Александър Невски" те ще направят уъркшоп по фристайл, в който могат да се включат всички присъстващи.

Следете Dance Arena всeки понеделник и четвъртък първо във Vbox7.com. Още новини за танцовото уеб риалити може да откриете и във Facebook.