Рускинята разкрива защо любовта е трудно постижима за големите тенисисти

Бившата №1 в света Мария Шарапова публикува автобиографията си "Неудържимата: Животът ми дотук". В нея рускинята разкрива доста лични неща, като не е пропуснала и да напише няколко изречения за бившия си приятел Григор Димитров, пишат сайтът tennis.life и "24 часа".

Мария Шарапова: Нищо не може да ме спре

"Той има толкова голям потенциал. Може да прави невероятни неща с тялото си. Това е дарба, а също и проклятие. Той не просто иска да спечели, а да го постигне по красив начин. Ако прави нещо, иска то да е перфектно или въобще не го иска. Може би заради това той все още не може да покаже целия си потенциал", пише Маша за Григор в новата си книга.

Маша и Гришо подозрително близки в Мадрид (СНИМКИ)

ОТВЕТЕН УДАР: Никол Шерцингер ще пее на бившия си (СНИМКИ)

Рускинята разкрива и защо любовта е трудно постижима за големите тенисисти.

Никол Шерцингер показа как тренира във фитнеса (ВИДЕО)

"Никога не си вкъщи и затова можеш да имаш връзка или само с друг тенисист, или с някого, който отдава целия си живот на теб. Но го отдава по такъв начин, че пътува навсякъде с теб и изведнъж става част от антуража ти. А кой прави това? Само някой, който няма собствен живот. Това е човек, когото може би на първо място въобще не искаш до теб. Виждат се такива хора в ложите на играчите, често те им носят багажа. Затова всяка връзка, която имаш, винаги е от разстояние. И ставате нещо като телефонни приятели или само си пишете", разкрива Шарапова. 

Григор Димитров и Никол Шерцингер в София (СНИМКИ)

Григор Димитров – преди и сега в снимки (ГАЛЕРИЯ)

Гришо мечтае за среща с Джони Деп, Никол – за семейство (ВИДЕО)

СНИМКИ ОТ ПОСЕЩЕНИЕТО НА ГРИШО В ХАСКОВО ВИЖТЕ ТУК

Гришо изненадващо се прибра в България, срещна се с президента (ВИДЕО+СНИМКИ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.