„Изключително съм горд, че участвам в тази кампания”, коментира певецът

Орлин Горанов подкрепя каузата на жени, болни от рак на гърдата. Думите „Предварително ти БЛАГОДАРЯ“ дадоха началото на кампанията на AVON „От любов към живота“ тази година. А кампанията се провежда от 16 години.

Всички, заставащи зад каузата, набират средства чрез поръчка на розовите благотворителни продукти, печалбата от които традиционно се дарява на  фондацията „Една от 8“. Събраните средства ще отидат за безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа подкрепа, която Фондация „Една от 8“ ще предостави директно на засегнатите жени, техните близки и семейства.

Орлин Горанов – един джентълмен на музикалната сцена

„Изключително съм горд, че участвам в тази кампания. Идеята е не само да съберем пари за хората, които имат нужда, а и за да може самите дами да си обръщат малко повече внимание на здравето. Няма как да останем безразлични към тези проблеми. Нека имаме малко повече здравна култура. Да не се притесняваме, че нещо би могло да се случи. Никой не е защитен от това, че няма да му се случи”, заяви в студиото на „Здравей, България” Орлин Горанов.

Известните лица, които кампанията тази година спечели за свои поддръжници са Орлин Горанов, Люси Дяковска и Дивна.

В петък, 6-и октомври от 18:30 ч. предстои благотворителен концерт в “Sofia Ring Mall” в подкрепа на жените, жертва на коварната болест. На сцената ще излязат любими български изпълнители, сред които  Дивна, Дичо, Йоанна Драгнева, струнна формация „Хипнотик“, Нова Музика и Виктория Георгиева

NOVA e медиен партньор на кампанията. 

Целия разговор гледайте във видеото. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.