Не пропускайте щедрото предаване тази вечер от 19.30 ч. по NOVA

Шоуто на Национална лотария, в което празниците вече стартираха, ще се погрижи за настроението и благосъстоянието на поредните късметлии днес от 19.30 ч. по NOVA. Печалби в размер на над 2 500 000 лева очакват десетима участници, които си осигуриха място в предаването благодарение на щедрите билети и лото игри.

Национална лотария е подготвила страхотна изненада за всички късметлии и публиката в студиото. Те ще получат уникална сребърна пара, която да им носи щастие и късмет.

Предколедно нови щастливци увеличиха значително празничните си бюджети, като грабнаха крупни печалби от Национална лотария. Тази събота Захари Бахаров и Рая Пакова ще осребрят късмета им с чекове за внушителни суми.

Пореден късметлия изпита щедростта на VIP клуб, като си спечели завладяващ градски кросоувър Kia Stonic. Коледа подрани за 44-годишната Румяна Василева от град Годеч.

Не пропускайте да видите първата среща на късметлийката с великолепната ѝ печалба, както и къде паднаха поредните крупни суми в шоуто тази вечер от 19.30 ч. по NOVA.