30-годишна жена уби бебето си, като го изхвърли във външна тоалетна

Зловеща история потресе хората във Врачанско. Новородено бебе бе намерено мъртво в тоалетна на двора. Полицията работи по две версии – детеубийство или нещастен случай.

Майката убиец в “Ничия земя”

В село Радовене всички коментират злочестата съдба на новороденото. Майката на бебето се появила там преди пет месеца и заживяла на съпружески начала с местен жител. Съседите разказаха пред екип на „Здравей, България”, че двамата изглеждали добри хора.

17 години затвор за мъж, убил новородено

Бременността на жената не била регистрирана никъде. Признала го самата тя пред социалните служби.

Атанаска има още едно дете - на 3 годинки и половина, което е от друг мъж. То обаче е отнето от нея и настанено в социална институция. От отдел „Закрила на детето” в Мездра обясниха, че е получен сигнал, че то е оставено за отглеждане при хора, които не са негови роднини. Детето живяло при тях от около пет месеца.

Обвиниха учителка, че е убила новороденото си дете

Съседите разбрали какво се е случило, едва след като дошли линейката и полицията, а социалните прибрали другото дете на жената и го настанили в приемно семейство. То ще остане там, докато се изясни дали бебето е било убито от собствената си майка, или става дума за нещастен случай.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.