Не пропускайте епизод 17 от втори сезон на българската историческа сага тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Политическата криза в България се задълбочава, а братя Вълчеви ще допринесат с действията си за това в историческата сага “Дървото на живота”. В епизода на българския сериал тази вечер по NOVA Христо подготвя убийството на лидера на ВМРО Тодор Александров по поръчка на Коминтерна, а брат му Йордан се оказва един от охранителите на войводата по време на покушението. Ще оцелее полковникът под кръстосания огън?

Междувременно Илия вече не може да крие ипотеката на фамилния дом и невъзможността да покрива дълговете си към банката и е изправен пред гнева и заплахите на братята си.

Уплашената за живота си Божура иска да напусне Видин възможно най-скоро, но между нея и любимият ѝ Франц възниква конфликт, който може да осуети плановете ѝ.

В тези тежки времена фамилия Вълчеви губи и последния си стожер. Братята ще загубят своята майка, а смъртта на Петруна ще предизвика нови подозрения и неочаквани последствия…

Не пропускайте епизод 17 от втори сезон на българската историческа сага “Дървото на живота” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA.