Част от звездния актьорски състав също се включи от синия килим на прожекцията на сериала за сериала

Точно три дни преди старта на първия за България комедиен полицейски сериал "Полицаите от края на града" в "На кафе" на живо от прожекцията за медиите се включи продуцентът Маги Халваджиян, заедно с част от каста в продукцията. Те разказаха на зрителите какво могат да очакват от сериала, както и интересни истории от снимачния процес. 

"В историята на киното и сериалите има страшно много продукции на полицейска тематика - някои сериозни, някои комедийни. С "Полицаите от края на града" се насочихме в комедийната посока, целият сериал е свързан с това да предизвиква усмивки. Имаме изключителен отбор от актьори и снимахме на много локации. Сериалът стартира в петък, 9 март от 21.00 ч. и му пожелавам успех, защото в последните 20 години правим продукции, които забавляват хората" - разказа Маги Халваджиян.  

"Много се забавляваме с всички актьори, особено с Милица Гладнишка, която е моя близка приятелка в сериала", разказа актрисата Стефания Колева за снимачния процес. 

"Аз съм "Мис таен агент" сред мъжете в екипа и имахме много смешни истории докато снимахме. Моята героиня е скромна до наивност, но зрителите ще видят много нови нюанси както в моята, така и в играта на останалите. Можем да бъдем както смешни, така и сериозни", пък разкри Албена Михова. 

"Ролята ми е доста интересна, защото героинята ми е единствената лишена от чувство за хумор и беше голямо предизвикателство. Можете да си представите колко е трудно човек да е сериозен в сцена с Геро, Румен, Зуека и Рачков. В "Полицаите от края на града" аз съм им шефка, но истината е, че героинята ми е много заблудена емоционално жена - разказа за ролята си Алекс Раева. 

Какво още разкриха актьорите в ефира на "На кафе", може да видите във видеото тук. 

Сериалът е със специалното участие на любимия телевизионен тандем - Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков, които също влизат в полицейски униформи. Сюжетът ще пренесе зрителите в живота и работата на група злополучни полицаи, които създават много повече проблеми вместо да предлагат решения и посвещават цялото си време на замаскиране на гафовете, а не на установяване на мирното съжителство в квартала, каквато е основната им задача. Това е и поредната бг продукция, с която NOVA затвърждава подкрепата си за българските филми на всички платформи. 

Не пропускайте старта на най-новия български комедиен сериал “Полицаите от края на града” на 9 март в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.