Страхотен успех отбеляза първият епизод на най-новия български комедиен сериал на NOVA

“Героинята ми Корнелия в “Полицаите от края на града” е изключително експанзивна жена и много бързо пали, затова ми е много симпатична. Тя е много първосигнална, искрена и сърцата. Готова е на всичко за семейството си”, разказа Стефания Колева пред Мира Иванова в “Събуди се” и разкри, че общото между нея и образът ѝ в поредицата е енергията.

Първият епизод на най-новия български комедиен сериал на NOVA пожъна страхотен успех. Българските зрители предпочетоха премиерата на “Полицаите от края на града” по NOVA със сериозна преднина пред втората по гледаемост телевизия сочат данните на Нилсен Адмосфер България.

“Искам да благодаря много на Маги, който ме покани за ролята в този сериал. Целият екип работеше фокусирано и целенасочено за този продукт”, сподели актрисата и не скри радостта си, че играе с този страхотен актьорски състав. В "Полицаите от края на града" участват някои от най-популярните и обичани комедийни актьори: Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Мария Игнатова, Алексей Кожухаров. Много млади и талантливи актьори също участват в най-новия български комедиен сериал, а някои от тях ще направят своя телевизионен дебют. Поредицата е със специалното участие на любимия телевизионен тандем - Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков и Виктор Калев, които също влизат в полицейски униформи.

“Геро е изключително добър актьор и се радвам, че си партнирам с него. Той е изключително рефлективен и с много хубаво чувство за хумор. Винаги е с усмивка на снимачната площадка. Ние се познаваме от НАТФИЗ, колеги сме, но не сме имали близки контакти, ала когато имаш партньор насреща си, нещата се получават”, разказа Стефания Колева.

“Хората ме познават повече в комедийна светлина, но имам и много сериозни роли в театъра. Комедия се прави много трудно. Хората имат много различно усещане за хумор”, смята актрисата.

“По-нататък много се развиват тези образи в “Полицаите от края на града”. Моята героиня много обича и ревнува съпруга си, пази си го и ще изпадне в доста смешни ситуации”, разкри Стефания Колева.

Какво още разказа Стефания Колева за работата си по новия комедиен сериал на NOVA, гледайте в интервюто ѝ с Мира Иванова за “Събуди се”.

Не пропускайте да се насладите на актьорското изпълнение на Стефания Колева в  “Полицаите от края на града” в петък от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.