Краси Боев гостува на лекарите от "Свети Кирил"

Репортерът Краси Боев влезе на снимачната площадка на най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот" и показа на зрителите на "Събуди се" каква е атмосферата зад кулисите. Там той се срещна с част от звездния каст на продукцията и разпита какво е усещането да бъдат лекари. 

"От 5 сезона вече се занимавам със спешни случаи в "Откраднат живот". Ако трябва да бъда честна, имам чувството, че вече съм наполовина лекар. В последните дни на снимките имахме случай с бременна пациентка, която беше в същите гестационни седмици като мен и аз приех нещата много лично" - разказа Ралица Паскалева. 

"Чувствам се като част от един двигател, който е много добре смазан и работи отлично. Имах много малко време за реакция преди сериала, но успях да отида на операция преди да започнат снимките" - разкри едно от новите лица на сезона - Велислав Павлов. 

Диана Димитрова и Димитър Захариев в ролите на д-р Огнянова и д-р Тони Ковачев шеговито споделиха, че има доста хора, които смятат, че те са лекари и в реалния живот. Емил Марков пък разкри, че му е по-интересно да играе човек, който е коренно различен от неговата същност в живота. 

"Обожавам екипа, с който работя - наричам ги олимпийските надежди. Правенето на толкова голям обем за толкова малко време изисква определен тип хора, психика, издръжливост и не на последно място любов", разказа Зорница София - един от режисьорите на сериала.

Какви забавни неща още откри Краси Боев зад кулисите на "Откраднат живот: Чуждо тяло", може да видите във видеото от "Събуди се" тук. 

Не пропускайте да разберете какво ще се случи в новите епизоди на сериал тази седмица от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.