Той разказа и какво е да бъдещ водещ на "Господари на ефира"

Актьорът в най-новия български полицейски комедиен сериал "Полицаите от края на града" и водещ на "Господари на ефира" Ненчо Балабанов гостува в предаването "Събуди се" на Лора Крумова и разкри какъв е той в и извън ролите си. 

"Моят герой в "Полицаите от края на града" има сериозен опит, въпреки крехката си възраст. Завършил е магистратура по национална сигурност, специализирал е в Интерпол. Много е сериозен и работи постоянно." - разказа Ненчо за инспектор Борислав Костов. "Щастлив съм, че съм част от сериала, той стартира страхотно и нашите очаквания се оправдаха в пъти повече от очакваното."

Освен ролята в "Полицаите от края на града", Ненчо се изявява и като водещ на предаването "Господари на ефира", което навърши 15 години. 

"През трите години, в които съм част от Господарите, е имало много истории, които са ме впечатлявали - някои забавни, някои много сериозни и такива, които карат човек да се просълзи", сподели актьорът. 

Какво още разказа Ненчо Балабанов, може да видите във видеото от "Събуди се". 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.