Заминала е с Кортни Кокс и Джими Кимел

Дженифър Анистън замина на екскурзия с приятели в Таити. С нея са Кортни Кокс, Джими Кимел и съпругата му Моли Макнеърни, предаде БГНЕС.

СНИМКИ НА ЧАРОВНАТА АКТРИСА ВИЖТЕ ТУК

Според списание "People", веселата банда е направила пътуването до Таити, за да отпразнува рождения ден на Моли Макнеърни.

В нейна чест преди няколко седмици беше организирано голямо парти. На партито бяха много познати и приятели на Анистън, включително бившата съпруга на Тоби Магуайър, Джен Майер, съпругата на Джейсън Бейтман Аманда Ананка. Така че Дженифър Анистън е готова да обърне страницата "Джъстин Теру" след развода им.

След развода: Ще запази ли Анистън годежния си пръстен за 500 000 долара? (СНИМКИ)

Близък до актрисата източник споделя пред "People", че животът й наистина не изглежда "по-различен от периода, в който беше с него". Актьорът често липсваше и предпочиташе Ню Йорк, докато Анистън винаги е била по-щастлива в Калифорния. Сега, свободна да живее живота си, така както тя смята за подходящо, далеч от напрежението в отношенията й, Дженифър Анистън "сега е канен гост на много партита", обяснява още източникът за американското списание. Много близо до всичките си приятели, красавицата може да разчита на тяхната непоколебима подкрепа. 

Дженифър Анистън се развежда (СНИМКИ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.