Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Национална лотария повиши благосъстоянието на десетима късметлии с разкошни печалби в шоуто на 21 април по NOVA. След оспорвана надпревара с прекрасния автомобил от играта „На крачка от късмета“ си тръгна Йорданка Цонева от село Вишовград.

 „Чувствам се страхотно“, каза късметлийката, когато се настани в  новата си кола заедно със своя син. Щастливката е на 59 години. Занимава се с частен бизнес. Билетът, който ѝ осигури незабравимите емоции, е „Диамантена 7“. 

Зъболекарят Радостин Радулов от град Шумен и банковият служител Христина Игнатова от град Добрич имаха привилегията да отворят щедрите сейфове тази събота. Христина сподели, че преди късметът да я споходи с участие в предаването, е печелила 1000 лева от билет „Кеш Кръстословици“.

Началото на играта постави Радостин, който избра сейф номер 2 и грабна най-крупната сума от 10 000 лева. Христина нямаше същия късмет и попадна на „Х“. След блестящия старт Радостин отвори два сейфа, в които се криеха хиксове и си тръгна с половината от печалбата си.

Христина отвори само един сейф с парична сума от 5000 лева в първи кръг. Въпреки шанса да ги утрои със златните сейфове участничката не успя и спечели 2500 лева. Христина е на 33 години. Играе от самото началото заради предизвикателството да разбере какъв късмет има и колко може да спечели. Печалбата от „Сейфове“ ще използва за ремонт.

Финалистката в третата игра Зорница Банкова-Петрова от град Перник игра за мега джакпота от 2 400 000 лева. По пътя към милионите късметлийката даде пет верни предположения и си спечели 30 000 лева. Зорница направи една грешка, след която се отказа. Участничката ще похарчи страхотната печалба, за да сбъдне най-голямата си мечта.

Вие може да сте следващият късметлия в Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.