Гледайте приключенския екшън "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" от 20.00 ч.

Емблематичните отмъстители отново ще опитат да опазят света от опасностите, който го дебнат в премиерната фантастика "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. В центъра на събитията са супергероите Тор (Крис Хемсуърт), капитан Америка (Крис Еванс), Черната вдовица (Скарлет Йохансон), Железният човек (Робърт Дауни младши), Хълк (Марк Ръфало) и Хоукай (Джеръми Ренър). 

За да опази света от опасностите, които го дебнат, Тони Старк ще създаде програмата Ultron. Скоро обаче ще разбере, че миротворната програма може да се окаже изключително опасна. Ултрон ще се възползва от способностите си за да унищожи човечеството и ще направи всичко възможно да постигне целта си. Ще успеят ли супергероите да спасят Земята от поредната опасност, която я грози? 

Не пропускайте развръзката в премиерния приключенски екшън "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Не пропускайте и "Игра на знаци", включвайки се в надпреварата за таблет като откриете и изпратите трите думи във филма "Отмъстителите: Ерата на Ултрон".

След като видите всяка от трите думи, показани в отделни моменти от филма, ще имате време до края на лентата да ги изпратите чрез лично съобщение в официалната Facebook страница на NOVA. Наградата ще печели по един късметлия всяка седмица, избран с жребий измежду всички участвали в посочения период.