Aктьорът разкри забавни моменти от снимките на "Полицаите от края на града"

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов гостува в "На кафе" и разказа за кариерата, личния живот, както и за участието си като най-търсения престъпник в българската полицейска комедия "Полицаите от края на града". 

"Героите на престъпници и мафиоти, които играя, са мои антиподи - нямат нищо общо с мен. В сериала ролята ми беше умишлено такава. С Маги искахме да направим едно намигване и шега към предишния мой образ на Милото" - сподели Калин Сърменов за ролята си в "Полицаите от края на града". 

По темата

"С Геро за първи път се срещнахме на тази снимачна площадка и беше много забавно, защото говорим на един професионален език и се разбираме много добре. Живот и здраве през есента ще започнем един голям проект с Бина Харалампиева - "Дон Кихот" - разкри актьорът за работата си с Герасим Георгиев - Геро. 

Какво още разказа Калин Сърменов за Сатиричния театър и семейството, може да видите във видеото 

Не пропускайте да разберете и какво ще се случи с Пацо и неговия екип в премиерния епизод на "Полицаите от края на града" тази вечер точно в 21.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.